top of page

WAAROM BEWEGEN MET KANKER

Blijf fit voor, tijdens of na de behandeling.
Waarschijnlijk heeft u of een van uw naasten ooit de diagnose kanker gekregen. Dan staat uw wereld volledig op zijn kop. Alles zal in het teken van uw ziekte staan en waarschijnlijk staat u een behoorlijk intensief behandeltraject te wachten. Happy Bodies Eindhoven is vanaf 2020 gespecialiseerd op het gebied van sportbegeleiding bij kanker.
U staat centraal. Ieder mens is uniek en elke patiënt is uniek. Bij Happy Bodies Eindhoven begeleiden we patiënten in de verschillende stadia van hun ziekte door een op maat gemaakt beweegprogramma op te stellen dat voor uw specifieke situatie het best haalbare resultaat tot doel heeft.
Bart Rovers, eigenaar van Happy Bodies Eindhoven, is een van de eerste officiële opgeleide Oncologisch Fitness Trainers van Nederland. De inhoud van deze opleiding is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en resultaten. In samenwerking met diverse (internationale) organisaties is de lesstof tot stand gekomen en toepasbaar voor iedere trainer die in aanraking komt met mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.
Bart gaat graag met u in gesprek voor een op maat gemaakt beweegprogramma voor voor, tijdens of na uw behandelingen.

bottom of page