top of page
Gaavcontent_H5C8140.jpg

BART ROVERS

Eigenaar

LIFESTYLECOACH BIJ HAPPY BODIES EINDHOVEN

Eigenaar van een modern lifestyle centrum met diverse professionals op specifieke gebieden waaronder kanker, Covid19, Obesitas, Diabetes.
Op basis van innovatieve trainingsmethodes zo als Milon, Five en Omnia trainen we hier in een rustige begeleide omgeving cliënten naar hun persoonlijke doelstelling.

ONCOLOGISCH TRAINER

De inhoud van de cursus Fitnesstrainer Oncologie is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en resultaten. In samenwerking met diverse organisaties is de lesstof tot stand gekomen en toepasbaar voor iedere fitnesstrainer die in aanraking komt met mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

Wat willen wij bereiken met deze website en het stimuleren van scholing op het gebied van oncologie aan Fitnessprofessionals?

 • Het vergroten van de kennis bij huidige trainers

 • Het verkleinen van de afstand tussen cliënt en begeleidingsaanbod

 • Het creëren van één helder platform voor trainers

 • Het aanbieden van her- en bijscholing aan fitnessprofessionals die zich bezig houden met sportbegeleiding voor overlevenden van kanker

Ingeschreven in het erkende registeren van trainennakanker.nl

SLAAP- & STRESS COACH

Als Slaap- & Stress coach verdiep ik me in het deel ‘ontspanning’. Als cliënten veel stress ervaren, heeft dat een grote impact op hun dagelijks leven en leefstijl. Stress geeft lichamelijke klachten, bemoeilijkt sociale contacten, kan leiden tot meer snacktrek en heeft een negatieve invloed op slaap. Wie slecht slaapt, functioneert overdag minder goed en heeft een grotere kans op ziekten. Wil jij mensen begeleiden naar een gezondere leefstijl? Dan is stress- en slaapmanagement dus essentieel voor een effectieve en duurzame leefstijlverandering. 
 
Na de afronding van deze opleiding ben ik bekent met het circadiaans ritme, het stressniveau en de slaapkwantiteit en -kwaliteit bij mijn cliënt(en) . Ik kan vervolgens aan mijn cliënt(en) uitleggen wat de relatie is tussen het circadiaans ritme, stress, slaap en een gezonde leefstijl. Ik ken de strategieën die je kan inzetten om stress en slaap te managen en meer rust te laten ervaren. 

COACHEN EN GEDRAGSVERANDERING

Als coach binnen de  en gedragsverandering heb je basiskennis op over psychologie, gedrag en gedragsverandering. Ik kan goed inschatten welke gesprekstechnieken ik kan inzetten bij het begeleiden van klanten naar duurzame gedragsverandering en een gezondere leefstijl.

Onderstaande pijlers zijn hierbij van belang

 • Psychologie, coachen en gedrag

 • Motivatie en emoties

 • Gedragsveranderingsmodellen 

 • Intake en doelen 

 • Bewustwording en wilskracht 

 • Gewoontes, autoregulatie

 • Gespreksvoering 

VOEDINGSCOACH

Voedingscoach met een eigen bedrijf genaamd Slim&Happy ook gevestigd in de locatie Happy Bodies Eindhoven.

Speciaal voor de kankerpatiënten werken met eiwitrijke diëten in normale alledaagse producten uit het assortiment van PS. Food & Lifestyle

Coaches: CV
IMG_20201106_143013_edited.png

RAMON BERENDES

Fysiotherapeut

LIFESTYLECOACH HAPPY BODIES

Allround coach in Lifestyle

BLOK59 FYSIOTHERAPIE

Blok 59 Fysiotherapie, de fysiotherapeut die samen met U werkt aan het bevorderen van uw gezondheid!
Bij Blok 59 Fysiotherapie kunt u terecht voor de behandeling van alle fysiotherapeutische klachten. Daarnaast zijn wij gefocust op het verlenen van preventieve zorg. Door preventief te handelen kunnen veel klachten en kosten worden voorkomen. 
Blok 59 Fysiotherapie werkt nauw samen met alle bedrijven van Blok 59 Vitality (Happy Bodies Eindhoven - Strijp, District-S, Kickbox Instituut Eindhoven). Door deze samenwerking zijn wij in staat om U op verschillende manieren te kunnen helpen of begeleiden.
Heeft U medische klachten maar wilt U zelf aan de gang? Zoekt U professionele begeleiding bij het behalen van Uw doelen? Naast traditionele fysiotherapie en preventieve zorg bied Blok 59 Fysiotherapie ook coaching. Hiermee gaat U zelfstandig aan de slag met het behalen van Uw doelen maar vindt er periodiek een coaching sessie plaats om te zorgen dat Uw doelen op een veilige, verantwoorde en effectieve manier kunnen worden behaald.
Vraag uw fysiotherapeut naar de mogelijkheden!

Coaches: CV
WhatsApp Image 2021-09-28 at 15.11_edited.jpg

ELLEN RENZ

Bewegingsagoog in opleiding

INTERN HAPPY BODIES EINDHOVEN

Ik studeer voor bewegingsagoog en werk nauw samen met Bart aan het project Leef-Fit in samenwerking met Inloophuis " De Eik "

SUMMA COLLEGE BEWEGINGSAGOGIE

Wat is een bewegingsagoog?
Een bewegingsagoog is iemand die zich bezighoudt met het organiseren, ontwikkelen en aanbieden van een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op lichamelijk, sociaal, emotioneel of cognitief gebied. De begeleiding is gericht op het activeren en optimaliseren van het bewegingsgedrag en de bewegingsvaardigheid. Het kan hierbij gaan om individuele begeleiding of groepstherapie.
Met het aanbieden van sport- en bewegingsactiviteiten levert de bewegingsagoog een bijdrage aan de sociale, psychische en/of lichamelijke ontwikkeling van cliënten. De activiteiten die worden aangeboden kunnen bestaan uit specifieke sporten, spelvormen, recreatieve bezigheden of dagelijkse bewegingsvormen als fietsen en lopen.

Coaches: CV
bottom of page